Ous amb fesols

1907297_444010852368196_5484599059609066150_n[1]Un dels plats senzills i nutritius que antigament es feia a casa són els ous amb fesols.

 

 

 

Ingredients per a quatre persones: Quatre ous durs, mig quilo de fesols, una ceba, tres o quatre alls, un tomàtic madur, un tros de pebre verd, unes patates tallades cantalludes, un trosset d’api, una fulla de llor, oli d’oliva  i  sal.

Com ho feim: Sofregim la ceba i els alls dins un tià i quan estiguin ben doradets i afegirem el pebre, la fulla de llor i li donarem unes voltes. Tallam els tomàtics a daus i també ho posam dins el tià amb l’api. Ho tapam d’aigua, quan bulli hi posam les patates cantalludes i al cap d’uns deu minutets,  els fesols. En tenir-ho tot cuitet i posarem els ous tallats per la meitat. Deixar fer un xup-xup i ja ho tenim llest.

Millor si es cou dins un tià, com ho feien abans les nostres àvies.

Ous amb fesols

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s