Esqueixada de bacallà

Avui us present un plat bo de fer i molt refrescant per a l’estiu. Tant us serveix de primer plat com d’entrant.

 

 

Ingredients per a l’esqueixada: mig quilo de bacallà salat, tres tomàtics madurs de Menorca i un punyat d’olives (com més casolanes millor)

És important trobar un bacallà salat de qualitat, uns tomàtics de Menorca i unes bones olives -jo he emprat unes olives que vam trempar fa uns quatre anys, que teniu detallades en un altre entrada.

Com ho feim: Primer hem de dessalar el bacallà, encara que no convé treurer-li tota la sal, ja que una miqueta de sal dóna un puntet saborós a l’esqueixada, el desfeu amb els dits, que no quedi regular, ho posam en un bol. Tallam els tomàtics en daus, ho afegim al bacallà, així com un punyadet d’olives.

Ho mesclam amb suavitat, ho salpebram al gust i després hi afegim un raig d’oli d’oliva verge.

I aquí ho tenim!!

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacallà

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s