Lasanya de carabassó i salmó

DSC00934Tenia moltes ganes de fer una lasanya sense que dugués cap tipus de pasta i que fos sana i saludable

Aquesta recepta està feta amb thermomix

Ingredients per a quatre persones: 600 gr de salmó tallat a daus, 150 gr de ceba, 140 gr de salsa de tomàtic, 25 gr d’oli, dos alls, tres carabassons, 600 ml de llet de xivada (avena), 60 gr de farina, 20 gr de margarina, sal, pebre i una mica de nou moscada.

DSC00908

Com ho feim: Picam 100 gr de ceba i els alls, 2 seg. vel. 5, baixam les restes, hi afegim l’oli i el tomàtic i deixam coure 12 min. Varoma, vel. 1.

DSC00910

Afegim el salmó, mitja culleradeta de sal, pebre i coem 3 min. 100º, gir cap a l’esquerra, vel. cullera. Reservam en un bol.

DSC00915

Mentrs cou el sofrit i el salmó, tallam els carabassons en làmines i les passam per la planxa.

DSC00914

Sense fer net el got, posam la margarina i 50 gr de ceba, picam 2 seg. vel. 5. Baixam les restes i sofregim 4 min. varoma, vel 1. Seguidament, fem el mateix amb la farina, 2 min. 100º vel. 3.

Afegim la llet de xivada, sal, pebre, nou moscada, 6 min. 100º vel 4. (Si us agrada més hi podeu posar llet de vaca)

Mesclarem quasi tota la beixamel amb el farcit de salmó i en reservarem unes cullerades per posar damunt de la lasanya.

Agafam un motllo de plumcake i anam fent vestes: primer posam una vesta de carabassó i damunt un terç del farcit, una vesta de carabassó i un altre terç de farcit i així fins que acabem amb una vesta de carabassó.

DSC00923

Hi posam la beixamel reservada i ho coem al forn mitja horeta a 200º

DSC00932

Que us aprofiti!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s