Costelles de porc amb salsa de mel i soja

DSC01538Ummm! Uns dels plats que agraden a la familia són les costelles de porc amb salsa de mel i soja. Recomano menjar-s’ho amb les mans per xalar molt més d’aquesta carn tan ben condimentada.

El costellam de porc és una de les carns més sabroses que hi ha, segurament perquè la carn està enganxada a l’òs, ademés és bona de cuinar i amb la qual podem fer multitud de receptes. Un altre avantatge és que és económica i fácil de trobar a les carnisseries del poble.

Ingredients per a quatre persones: Un quilo de costellam de porc, que demanarem al carnisser que el talli de per llarg, de tres  dits de gruixa i la salsa de mel i soja que teniu en un altre entrada.

Com ho feim: Deixam macerar un parell d’horetes el costellam amb la salsa i ho posam al forn a 200º durant tres quarts d’hora. A mitja cocció donarem la volta a les costelles, per a què quedin cruixents per les dues bandes.

Mirau, a jo m’agraden així DSC01483

Posam les costelles dins un perol, les ben embatumam amb la salsa i ho deixam reposar un parell d’hores.

DSC01497

Després de coure al forn fins que estiguin cruixents, queden així…

DSC01519

Si voleu, ho podeu acompanyar de unes patatetes al forn i d’un saltejat d’espinacs, ceba i alls.

DSC01538

Bon profit!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s