Coca dos sabors

DSC01550Avui us present una de les coques  més fàcils de fer i que més agraden als fillets, una coca de dos colors coberta de xocolata

Utilitzant un motllo atractiu, la típica recepta de la coca de iogut i una mica de xocolata, podeu fer una berenta deliciosa per a tots.

Ingredients: un iogurt, tres ous, tres mides del got de iogurt de farina, dues mides de sucre, una mida d’oli, llimona ratllada, unes cullerades de xocolata en pols i un sobre de llevat en pols. Per adornar, fondrem xocolata amb una mica de llet i uns grams de margarina per a donar lluentor a la cobertura. DSC01427 Com ho feim: Remenam bé el iogurt, els ous, la peladura de llimona i el sucre dins un bol, quan estigui esponjós, afegirem l’oli, ho remenam i després hi posam la farina amb el llevat i ho tornam a remenar. DSC01429 En tenir-ho ben mesclat, repartirem la masa en dos bols, i a un d’ells hi mesclarem la xocolata en pols DSC01433 Untarem un motlle amb margarina i posarem la masa blanca i després la masa amb xocolata DSC01438 I ho posarem al forn calent a 175º devers mitja hora, dependirà del motlle, del forn… aquest moltlle que he emprat és molt alt i la coca tarda més en coure… haureu d’anar vigilant el punt de cocció DSC01446 Mentre esperau que refredi, foneu la xocolata fondant amb tres o quatre culleradetes de llet i una de margarina. Donau la volta a la coca en un plat o safata grossos   DSC01557 Repartiu la xocolata per damunt, així… DSC01547 Ja estarà a punt per menjar! DSC01550 Bon profit!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s