Torró de la reina

DSC01732Vet aquí un dels torrons més tradicionals a Menorca: el torró de la reina. Torró senzill, cremós, sense pretensions… bo de debó.

Ja en tenia ganes de fer aquest torró; enguany l’he fet amb thermomix, però perfectament es pot fer a mà, senzillament heu de mesclar bé els ingredients.

Ingredients per a una barreta: 200 gr. de sucre, 200 gr. d’ametlles crues, la pell de mitja llimona i un blanc d’ou.

Les ametlles les he comprades a El rincón del picoteo, una botigueta des Mercat propietat dels meus amics Cristina i Jorge.

Si voleu, el podeu envoltar amb una hòstia que podreu comprar al Turronero

DSC01707

Capolam el sucre amb la thermomix, 30 seg. a vel. 5-7-10, afegim la pell de llimona i capolam, 30 seg. més a vel. 5-7-10

DSC01709

Ara capolam les ametlles a la mateixa velocitat. Afegim a tota la mescla el blanc d’ou 20 seg. vel. 2

DSC01712

Queda així

DSC01714

Tallam un tros de film i amasarem una mica la pasta intentant donar-li forma rectangular

DSC01717

Aquí  podeu veure l’hòstia que vaig comprar

DSC01723

I aquí un motlle que he fet amb un envàs de llet: he obert l’envàs, l’he retallat i aferrat amb cel·lo a la mida que m’ha semblat més adient pel torró

DSC01705

He retallat a mida l’hòstia per a poder folrà tota la superfície del torró

DSC01718

L’he embolicat amb el film i l’he posat dins el motlle apretant una mica per acabar de donar-li la forma ben definida

DSC01727I ja està a punt de menjar

DSC01732

Animau-vos a fer-lo! Molt bon profit!!

Advertisements

9 thoughts on “Torró de la reina

  1. Super ben explicat, axi no pot surti malament, segu que aquest nadal el fare uhmm bonissim. Felicitats Sonia esper q tot vagi be i aqui tens una seguidora des teu blog, besades.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s