Bescuit genovès

2013-05-05 14.06.33

Recepta básica, fácil, de bon paladar,  que podem farcir de cremes, xocolates, melmelades, etc

 

Una recepta ideal per a braços de gitano o bases de pastissos, molt suau que podeu aromatitzar amb essències, colorants comestibles, licors….

Ingredients: Quatre ous, 120 gr de sucre, 120 gr de farina, una culleradeta d’essència de vainilla i un pessic de sal

DSC02247

Com ho feim amb thermomix: Posam la papallona (mariposa) a les fulletes, i afegim al got, els ous amb el sucre i l’essència de vainilla, 6 min 37º vel 4. Podeu començar a escalfar el forn a 180º

DSC02250Quan acabi el temps, tornam a programar 6 min, vel 4, sense posar temperatura, i en acabar afegim la farina amb la sal

DSC02256

Remenam 10 seg vel 3

DSC02258

Posam la massa a la placa del forn forrada amb paper de forn, ben repartideta

DSC02259

Ho coem uns 10-12 minuts, vigilau que no es cremi

DSC02263

I ara vé el truc per a què no se us rompi el bescuit: banyau una mica un pedaç de cuina, només que quedi humit, l’estirau damunt una taula o els fogons… hi posau damunt un full de paper de forn i escampau-hi sucre per damunt, agafau el bescuit cuit i el posau damunt

DSC02266I amb molt de compte, ho anau enrevoltant tot junt, el pedaç, els fulls de forn i el bescuit

DSC02267

Quan estigui del tot enrevoltat, ho reservau mímin mitja horeta dins la gelera

DSC02269

Quan anigueu a omplir-lo, l’anau desfent a poc a poc

DSC02308

I ja estarà a punt d’omplir amb els farciments elegits

2013-05-05 14.06.33

Bon profit!!

 

 

Anuncis

4 thoughts on “Bescuit genovès

  1. Retroenllaç: Braç de gitano farcit de gelat de figa | Simfonia al meu rebost

  2. Retroenllaç: Tarta amorosa | Simfonia al meu rebost

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s