Crema de trufa

DSC02291Si voleu fer una cobertura espectacular per als vostres pastissos, no deixeu de provar aquesta recepta

 

 

Ingredients per a 750 gr: 500 gr de nata per a muntar, 75 gr de sucre i 200 gr de xocolata fondant

 

DSC02286

Com ho feim amb thermomix: Posam la nata i el sucre en el got 6 min 90º vel 2. Després afegim la xocolata trossejada i ho mesclam 30 seg vel 3, fins que la xocolata estigui fosa. Posar-ho en un bol i reservar un mínim de 12 hores a la gelera.

La podeu aromatitzar amb qualque licor o amb espècies que us agradin.

Mètode tradicional: Escalfar la nata, sense que arribi a bullir, retirar del foc i afegir-hi la xocolata, tot remenant fins que estigui tot integrat.

DSC02291

 

 

Anuncis

One thought on “Crema de trufa

  1. Retroenllaç: Tarta amorosa | Simfonia al meu rebost

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s