Crema pastelera de xocolata

DSC02283La crema, una recepta básica, molt utilitzada en rebosteria, a base de llet i ous frescos, que agrada tant a petits com a grans…

 

Una bona crema per a omplir pastissos o simplement per menjar a cullerades… mmmmm!!

Ingredients per a fer amb thermomix: 500 gr de llet, 100 gr de sucre, tres ous, 50 gr de maicena i una culleradeta d’essència de vainilla. Si la voleu de xocolata, afegiu 50 gr de xocolata fondant

DSC02275

Com ho feim: Posam tots els ingredients en el got, 7 min 90º vel 4.

Si la volem de xocolata, primer capolarem la xocolata amb el sucre i després feim la recepta de la crema normal

DSC02278

La crema de xocolata queda així

DSC02283

La tapam amb un tros de film per a què no ens faci una pel·lícula espessa i la deixam refredar abans d’utilitzar-la

DSC02284La ventaja de fer-ho amb thermomix és que podem utilitzar l’ou sencer, mentre que si la feim a l’estil tradicional només podem emprar els vermells d’ou

DSC02283

 

Advertisements

2 thoughts on “Crema pastelera de xocolata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s