Tronc de Nadal

DSC02317Un dels pastissos més tradicionals de Nadal, ideal pels amants de la xocolata…

 

Per fer aquesta recepta tan bona, haurem de fer diferents receptes bàsiques…

Què necessitam: dues planxes de bescuit, almívar, crema pastelera de xocolata, crema de trufa, una mica de crocanti i uns detallets nadalencs de sucre

Heu de tenir en compte que l’almívar ha de ser fred per a poder banyar el bescuit; la crema de trufa, millor si està feta del dia anterior; i la crema pastelera també convé que sigui freda

Com el feim: Banyam les planxes de bescuit amb l’almívar

DSC02304

Repartim la crema de xocolata

DSC02305Les tornam a enrevoltar. Tallam els caps dels trons per a que queden uniformes

DSC02314

Tallam una planxa al biaix, per a formar una branqueta més petita, procurant que quedi prou inclinada per a simular una branca en forma de forca. Ho colocam en la safata on ho hem de presentar, protegida amb paper d’alumini o paper de cuina

DSC02310

Començam a escampar la crema de trufa per damunt i amb una forquilleta farem retxes simulant l’escorça de l’arbre

DSC02325b

Tapam bé els caps amb crema de trufa i ho adornarem amb crocanti

DSC02323

Llevam amb molt de compte el paper d’alumini

DSC02319

Adornam amb els detallets nadalencs i et voilà

DSC02317

Deliciós!!!

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s