Flam de torró

DSC02604Us ha sobrat torró de jijona i no sabeu què fer? Provau aquesta recepta i ja veureu com us agradarà la seva textura suau i el seu delicat sabor.

Com anava dient, a vegades ens sobra una mica de torró i abans que les sobres rodin dies i dies per casa fins que van a parar als fems, preferesc aprofitar-los per fer alguna recepta diferent i atractiva. Aquesta recepta està feta amb thermomix.

Ingredients que emprarem: una barra de torró de xixona (200 gr), mig litre de llet, 250 gr de nata, 100 gr de sucre i dos sobres de cuallada.

DSC02618

Com ho feim: Capolam el torró 5 seg vel 5. Afegim tots els altres ingredients, mesclam 10 seg vel 6 i covem 8 min 100º vel 2.

Ho posam dins un motlle i ho reservam a la gelera un mínim de quatre horetes.

Ho guarnim al gust, a jo m’havia sobrat una mica de trufa i li ha donat un poc de color

DSC02603b

Bon profit!!

 

 

Font: llibre Simplemente espectacular de Thermomix

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s