Xampinyons amb sobrassada

DSC02728Els xampinyons són uns fongs baixos en calories, que es poden consumir tant crus com cuinats, frescos o en conserva, molt adeqüats com a guarnició, també els podem utilitzar en salses, però he pensat que us agradarien menjar-los farcits de sobrasada, aprofitant que prest será Sant Antoni.

Ingredients que necessitarem: xampinyons frescos, alls, julivert, sobrassada, pa ratllat, oli i sal.

DSC02696Com ho farem: Feim net els xampinyons, passant-los, ràpidament, davall l’aixeta d’aigua i els secam amb un paper de cuina. Els hi llevam el peu, ja que aquesta part és la que ens serveix per al farciment.

Colocam els xampinyons dins un perol, posant-los cap per avall.

DSC02699 Tallam els peus dels xampinyons en trossets petits, picam els alls i julivert, ho mesclam amb els xampinyons trossejats, afegint-hi després la sobrasada.

DSC02697Salam un poquet els barrets del xampinyons, posau poca sal perquè amb la sobrassada ja queden prou gustosos. Omplim els barrets amb la barreja que hem fet dels peus i la sobrassada.

DSC02703

Posam una mica de pa ratllat per damunt i un rajolí d’oli d’oliva. I enfornam, devers mitja hora a 180º

DSC02704

Dependirà del tamany dels xampinyons, hauran de coure més o menys.

DSC02728

Aquí podeu veure el tall.

DSC02727

Si gustau!!

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Xampinyons amb sobrassada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s