Timbal de Sant Antoni

DSC02762En aquesta época en què acostumam a fer torrades de sobrassada i botifarró amb foc de llenya, entre amics i familiars, m’agrada celebrar la festivitat del nostre patró amb aquest plat.

En aquest timbal combinam la sobrassada i el botifarrò amb l’albergínia, que li aporta lleugeresa i certa dolçor, també hi integram un altre producte molt nostre, molt menorquí, com és el formatge tendre.

Ingredients que emprarem: albergínies, sobrassada, botifarró i formatge tendre, un poc d’oli i sal.

DSC02739

Com ho farem: tallam les albergínies en rodó, fem talls també de la sobrasada i el botifarró.

Farem les albergínies a la planxa
DSC02741

I començarem a fer capes, primer un tall d’albergínia, després unes rodanxes de butifarró DSC02743

Després un altre d’albergínia i una rodanxa de sobrassada DSC02745

La darrera capa será d’albergínia DSC02747

I acabam amb una llesca de formatge tendreDSC02750

Ho posam al forn 10 minuts a 200º, i després ho gratinam amb el grill un parell de minutets, o fins que estigui dauradet el formatge.

DSC02757Bon profit!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s