Tiramisú amb mango

DSC02723El tiramisú és un dels postres més famosos d’Itàlia, però per donar-li un aire més fresc i diferent, he incorporat el mango, una fruita tropical molt fresca, de fácil digestió i rica en beta-carotè i en vitamines C i B.

Aquest tiramisú queda molt refrescant amb els trossets de mango, que esclatan entre la cremositat dels formatges, la nata i el bescuit humit de café i Amaretto. Si el serviu en copes guanyareu en vistositat.

Ingredients que necessitarem: uns melindros, 1oo gr de mascarpone, 100 gr de crema de formatge (Philadelfia o San Millán), 200 gr de nata muntada, 100 gr de sucre, una escudelleta de café fort, un rajolí d’Amareto, un vermell d’ou, un mango i un poc de cacau pur en pols.

DSC02714

Com ho fem: Remullam els melindros (també poden ser unes magdalenes, un tros de coca que ens hagi sobrat, o un bescuit) amb el café i l’Amaretto. Tallam el mango en daus petits.

DSC02717

Mesclam en un bol el mascarpone, el formatge, el vermell d’ou, el sucre, i anam incorporant a poc a poc la nata muntada, fins aconseguir una crema suau i homogènea.

Començam a fer capes dins les copes, primer posam els melindros, tapam amb la crema, repartim uns daus de mango i tornam a començar fins a esgotar els ingredients, però sempre acabant amb la crema. Per decorar espolsam damunt el cacau en pols. DSC02722Que ho disfruteu!!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s