Massa sablé de xocolata

DSC02953

Una bona base de tartes o tartaletes és la massa sablé, la podeu fer natural, especiada, amb sabor a xocolata, a cafè …

Es conserven durant dos mesos dins el congelador o dues setmanes dins una llauna de tanc hermètic.

Aquesta vegada les farem de xocolata

Ingredients que emprarem: 300 gr de farina de rebosteria, 20 gr de cacao pur, 150 gr de mantega sense sal freda i tallada en trossos, 70 gr de sucre glas, dos vermells d’ou, 25 gr de llet freda, un pessic de sal, una culleradeta de llevat en pols, i un ou batut per pintar la massa

DSC02928

Com ho feim amb thermomix: Posarem dins el got tots els ingredients, menys l’ou batut, 20 seg 6 vel. Aquesta pasta no s’ha de treballar molt

En cas de fer-ho de forma tradicional, simplement heu de mesclar bé els ingredients, procurant que la mantega estigui ben integrada

Posarem la massa dins una borsa de plàstic o un tros de film i ho reservam dins la gelera un mínim de quinze minuts

DSC02933

Passat el temps, posarem la pasta entre dos fulls de film i l’estirarem amb l’aprimador

DSC02938

La tallarem a la mida que necessitem o folrarem un motllo

DSC02940

Banyam els costats amb aigua per poder aferrar-los als motllos i ho tornam deixar a la gelera 15 minuts més

DSC02944

Pintam les tartaletes amb l’ou batut  i picam amb una forquilla la superficie per a que no s’infli

DSC02946

 

I enformam 15 minuts a 180º la base, en cas de necessitar-la ja cuita. Si no fos el cas, s’enfornarà amb el farcit devers 20-25 minuts

DSC02953

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s