Orange curd (Crema de taronja)

DSC02954Aquesta crema és típica d’Anglaterra i s’utilitza com a salsa als postres o per farcir pastissos. Es conserva durant un mes a la gelera dins un pot de vidre.

Ingredients que emprarem: 250 gr de sucre, 200 ml de suc de taronja, 120 gr de mantega sense sal, 4 ous i la pell d’una taronja

DSC02913

Com ho fem amb thermomix: Capolam el sucre dins el got 30 seg vel 5-10. Afegim la pell de taronja i tornam a capolar.

Incorporam el suc de taronja, la mantega i els ous i programam 20 min 90º vel 4

DSC02918

Si ho fem de manera tradicional, hem tenir el sucre ja capolat (floreti), ratllam la pell de taronja. En un recipient de vidre mesclam el suc de taronja, la ratlladura, el sucre i els ous. Ho remenam molt bé.

DSC02921

Posam el recipient amb la mescla al bany maria a temperatura mitja sense deixar de remenar i esperam que espessi fins a aconseguir la textura que ens agrada. Afegim la mantega i ho mesclam molt bé.

DSC02954

Recordau que quan refredi es tornarà més espessa. Ho posau dins un pot de vidre hermètic i quan sigui freda ho conservau dins la gelera

DSC02924

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s