Tartaletes de xocolata i crema de taronja

DSC02981Des de sempre m’han agradat les tartaletes perquè combinen diferents textures: cruixents, fresques, suaus, més o manco dolces…..en podem fer infinitat de combinacions.

Aquesta vegada he fet una massa sablé amb sabor a xocolata, una crema de taronja o orange curd, tan típica dels dolços anglesos i la merenga lleugerament torradeta que ens envolta tota la boca amb suavitat.

 Aquesta recepta consta de tres passes que haurem de fer amb anterioritat:

1. En primer lloc, farem la crema de taronja perquè ha d’estar freda per al muntatge de la tarta

2. Després farem la massa i la courem

3. Pujarem els blancs d’ou a punt de merenga

4. Muntatge de la tarta

Com ho fem: Quan tinguem la crema freda i la massa cuita i freda, distribuirem la crema damunt la tartaleta o tartaletes

DSC02957 DSC02963

 

 

 

 

 

 

Després hi posarem la merenga amb una màniga pastissera, dibuixant amb la boquilla unes muntanyetes o altre dibuix que ens agradi

DSC02966 DSC02965

I per acabar, passarem ràpidament el cremador de cuina o bé les posarem un minut al grill del forn, per a fer una capa primeta i cruixent de merenga

DSC02974DSC02978

 

 

 

 

 

 

Us recoman que les proveu, l’esclat lleugerament àcid de la taronja, el cruixent de la pasta i la suavitat de la merenga, fan d’aquestes tartaletes un postre per a sorprendre als vostres convidats

DSC02981

Bon appetit!!

 

 

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s