Coulants

No conec a ningú que no li agradin els coulants de xocolata, aquells petits pastissos mig fets, mig crus, calents i humits, que acompanyats amb una bolla de gelat o altres llepolies fan un postre exquisit d’una recepta fàcil i senzilla. El truc: trobar-li el punt de cocció.

 

Ingredients que emprarem: 125 gr de xocolata fondant, 125 gr de margarina, 60 gr de farina, 70 gr de sucre, 3 ous sencers i un vermell d’ou

DSC02573

Com ho fem: mesclam la farina, la sucre i la margarina fusa, ho remenam bé i anirem afegint els ous d’un en un

DSC02577

Després afegim el vermell d’ou

DSC02580

Mentrestant, fonem la xocolata al bany maria o dins el microones

DSC02582

Afegirem suaument la xocolata a la pasta

DSC02585

Untarem els motllos (tipus flaneres) amb margarina i també hi espolsam una mica de cacau

DSC02586

Repartim la farsa als motllos sense arribar ben bé dalt

DSC02590

Amb el forn calent a 180º,  enfornarem els coulants uns 10-12 minuts. Per saber si són cuits, anau provant amb un escuradents, heu de notar que s’ha cuit exteriorment i alhora ha de sortir humit de l’interior

DSC02593

Decorau com més us agradi i …

 

DSC02799 retalladaMolt bon profit!!

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s