Raoles de formatge tendre

DSC03176Ay, com m’agraden les raoles!! A Menorca fem raoles de moltes maneres: d’endívia, d’espinacs, de bacallà,.. estiguin del què estiguin fetes estan boníssimes.

Aquesta vegada les farem de formatge tendre, de pagès, ecològic, com el que vaig comprar al Mercat Sa Plaça, a la botigueta El rincón del picoteo que ès propietat dels meus amics Cristina i Jorge.

Ingredients que emprarem: un quart de formatge tendre, un ou, un parell d’alls (podeu posar-ne manco si no us agrada gaire), julivert, una mica de farina i un pessic de sal. Segons el formatge que empreu, més humit o menys, posau més o manco farina, heu d’anar jugant amb la textura.

DSC03163

Com ho fem: primer ratllam el formatge, capolam els alls amb el julivert, i mesclam tots els ingredients dins un ribell

DSC03166

Fem bolletes i les fregim en oli ben calent

DSC03172

Mirau de tenir la família enfora, perquè sino no arribaran a la taula!

DSC03178

Jo me les menjava tan com anaven surtint de la paella. Boníssimes!!

DSC03176Si us vé de gust, bon profit!!!

 

 

 

 

 

Anuncis

4 thoughts on “Raoles de formatge tendre

  1. Retroenllaç: Croquetas de queso tierno Mahón-Menorca - Rincon del picoteo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s