Tarta senzilla d’aniversari

IMG_20150426_130547 amb nomAquesta setmana us duc una tarta d’aniversari que podeu fer per a qualsevol ocasió, ja sigui un diumenge normal, com un dia festiu, només cal imaginació a l’hora de decorar…

Senzill, fàcil, ràpid… són de les paraules que més importància tenen per jo quan estic a la cuina, la senzillesa no està renyida amb la bona presència i el sabor, un menjar fet amb carinyo i senzillesa pot resultar el millor dels béns culinaris. 

Ingredients que emprarem: Un bescuit de xocolata, que pot ser de les típiques coques de iogurt o de llet, maduixes i nata amb un toc d’essència de vainilla. Cobertura de xocolata. Almívar.

Per a fer el bescuit tipus coca de iogurt: Tres ous, un iogurt natural, dues mesures del iogurt de farina, una mesura del iogurt de xocolata en pols (tipus Cola Cao o Nesquik), dues mesures de sucre i un sobre de llevat en pols. Feis la coca de manera tradicional i la deixau refredar.

IMG_20150426_121927

Per a fer la xantillí: 500 gr de nata, una culleradeta de cafè d’essència de vainilla, sucre al gust. Muntam la nata amb el sucre i la vainilla. Posam dins una màniga pastissera i ho reservam a la gelera.

Per fer la cobertura de xocolata: Posam a bullir 200 gr de xocolata de cobertura, 100 ml de llet, 50 ml d’aigua, 75 gr de sucre integral i un pessic de sal. Quan comenci a bullir, baixam el foc i ho covem dos minuts a foc fluix. Deixam refredar mitja hora i li afegim una cullerada d’oli vegetal. Aquest procès ens donarà lluentor a la cobertura.

Fem net les maduixes, els hi llevam el quipoll, les aixugam i reservam senceres.

Muntatge de la tarta: Dividim el bescuit per la meitat, banyam les dues parts amb l’almívar i repartim les maduixes damunt la part de baix del bescuit.

IMG_20150426_122323

A continuació, anirem omplint els buits amb la nostra xantillí.

IMG_20150426_123253 amb nom

Tapam amb l’altra part del bescuit

IMG_20150426_123519 amb nom

Repartim la cobertura de xocolata per damunt deixant que rebosi per algunes parts.

IMG_20150426_124717 amb nom

Fonem una mica de xocolata blanca al bany maria o al microones i amb una màniga que tengui la boquilla petita escrivim el què volguem. En aquest cas, vaig escriure “Molts d’anys”

IMG_20150426_130704 amb nom

 

I et voilà. Us puc ben assegurar que no en va quedar gens ni mica!!!

IMG_20150426_130547 amb nom Bon appettit!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s