Ara s’atraca el temps de menjar plats fresquets i el gaspatxo n’és un d’ells, per la qual cosa avui us present una recepta rápida, senzilla i baixa en calories: un gaspatxo amb base de tomàquet i poma a parts iguals, que fa que quedi més suau i menys àcid al paladar. Ideal tant com a primer plat com per sopar, es fa en un moment i amb ingredients que fàcilment tenim per casa.
Ingredients que emprarem: Mig quilo de tomàquets, mig quilo de pomes verdes o grogues, 100 gr de ceba, 100 gr de cobrómbol, un all, 20 ml de vinagre de poma, 70 ml d’oli d’oliva, sal.
Com ho farem: Capolarem tots els ingredients amb la Thermomix, 1 min vel 5-10. Ho servirem fred, decorat amb trossets de poma i un rajolí d’oli.
Si no teniu Thermomix, podeu capolar amb el minipímer fins que us quede ben finet i suau. Si us agrada més líquid podeu afegir-hi un poc d’aigua.
Bon profit i bon estiu!!