Gaspatxo de tomàquet i poma

DSC03952 retocada i nomAra s’atraca el temps de menjar plats fresquets i el gaspatxo n’és un d’ells, per la qual cosa avui us present una recepta rápida, senzilla i baixa en calories: un gaspatxo amb base de tomàquet i poma a parts iguals, que fa que quedi més suau i menys àcid al paladar. Ideal tant com a primer plat com per sopar, es fa en un moment i amb ingredients que fàcilment tenim per casa.

Ingredients que emprarem: Mig quilo de tomàquets, mig quilo de pomes verdes o grogues,  100 gr de ceba,  100 gr de cobrómbol, un all, 20 ml de vinagre de poma, 70 ml d’oli d’oliva, sal.

DSC03948

Com ho farem: Capolarem tots els ingredients amb la Thermomix, 1 min vel 5-10. Ho servirem fred, decorat amb trossets de poma i un rajolí d’oli.

DSC03949 retocada i nomSi no teniu Thermomix, podeu capolar amb el minipímer fins que us quede ben finet i suau. Si us agrada més líquid podeu afegir-hi un poc d’aigua.

DSC03952 retocada i nom

Bon profit i bon estiu!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s