Cupcakes de pomada… Sí, sí, sí, heu llegit bé, es poden fer, són boníssimes, toves, dolces, suaus, però amb el toc de gin imprescindible per a fer-nos sentir eternament en festes…
L’any passat ja vaig començar a fer proves, no m’acabaven de fer, però aquest any les havia de perfeccionar, crec que no han quedat gens malament, o açò esper….
Aquestes cupcakes o magdalenes, com vulgueu dir-les, duen diferents receptes: necesitarem crema de llimona, el frosting o cobertura de la cupcake i la cupcake en sí. Us recomano fer la crema de llimona i la magdalena un dia abans com a mínim.
Ingredients que necessitarem per a fer la cupcake (12 unitats): 200 gr farina, 150 gr de mantega, 130 gr de sucre, dos ous, 30 ml de llet, 20 ml de suc de llimona i 10 gr de llevat en pols.
Com ho farem: En primer lloc batem la mantega amb el sucre i la llet fins a obtenir una crema espesa.
Després afegirem els ous d’un en un. I per acabar, la farina amb el llevat.
Tindrem les càpsules de les magdalenes preparades i el forn calentint a 180º.
Emplenarem, quasi fins dalt, amb aquesta farsa.
Ho enfornam 15-18 minuts i deixam refredar.
Ingredients que necessitarem pel frosting: 100 gr de mantega sense sal, 40 ml de suc de llimona, 40 ml de gin Xoriguer i 200 gr de floreti (sucre en pols)
Batem el sucre amb la mantega.
Després afegirem els sucs i seguirem batent molt i molt fins que quedi una crema llisa. La reservam.
Per a manipular bé les cupcakes han d’estar ben fredes, millor si les feu un dia abans per a que tenguin més consistència. Agafam una magdalena i, amb l’estri d’aquells per llevar el cor de les pomes o el que tinguem, fem un forat al centre i en reservau la tapadora.
Emplenam el forat amb crema de llimona.
Ho tapam i, amb la màniga pastissera, repartim el frosting per damunt.
Et voilà!!
Aquí tenim les cupcakes de pomada!!
Bones festes a tothom!!
Retroenllaç: Polos de pomada (gin amb llimonada/ginebra con limonada) | Simfonia al meu rebost