Braç de gitano farcit de gelat de figa

DSC04644 amb nomUn postre de temporada podría ser perfectament aquest braç de gitano farcit de gelat de figa. Senzill, dolç i fresc, aquest postre el podeu fer amb antelació i menjar-vos’el quan us vengui de gust.  D’altra banda, aprofitam els excedents de figa i quedam com  “a senyors” si convidam a la familia o als amics.

Us recomano preparar aquesta recepta amb dos dies d’antelació.

Ingredients que emprarem pel gelat: Mig quilo de figues, 250 gr de sucre, 400 gr de nata i unes gotes de llimona.

figues

Com ho farem: En primer lloc,  pelau les figues i les posau dins una olleta amb el sucre i la llimona, deixant-ho  coure devers una hora (orientatiu, al gust de cadascú) Si us queden grumons podeu capolar-ho amb el túrmix.  Si ho feis amb tmx, posau els ingredients a coure 30 min 100º vel 2.

IMG_20150814_162823Ho deixarem refredar un dia al manco.

DSC04616Pujam la nata i la mesclam amb la melmelada (posau-ne més o manco, al gust. Jo en vaig reservar per decorar)

DSC04621I ho reservau al congelador per a què agafi consistència, sense que es posi tant fort con el gelat.

En aquest moment, podem preparar la massa de bescuit.

DSC04601Aquí trobareu la recepta per a fer el braç de gitano

DSC04602Si el feis manualment, heu de pujar els blancs d’ou, batre molt els vermells amb el sucre, afegir els altres ingredients i,

per acabar, anar mesclant els blancs amb suavitat.

DSC04613

Quan el gelat estigui prou fort el repartirem al braç i l’enrotllam damunt sí mateix.

DSC04626El congelam durant un parell d’hores i tallam els extrems per a deixar-ho polit.

DSC04631

Decoram al gust i…

DSC04636 amb nom

Bon  profit!!!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s