Coca salada amb figues

DSC04670 amb nomEspectacular! Aquesta va ser la paraula del meu home quan va menjar la coca que, tot i ser una prova i arriscant-me a jugar amb diferents textures i sabors, va sortir realment impressionant.

En aquesta recepta emprarem l’excel·lent mozzarela de Son Tema feta a Menorca, de llet de vaques menorquines. Us recomano que la feu perquè, només amb cinc ingredients, us sorprendrà gratament al paladar…

Ingredients que emprarem: Una base de pasta en fulls, una ceba petita, tres o quatre tomàtics petits, un paquet de mozzarela de Son Tema, tres o quatre figues (en aquest cas, he emprat peratjals), una mica d’orenga, oli i sal.

DSC04649

Com ho farem: Idò és ben senzill, estiram la pasta en fulls dins una placa de forn, la picam amb una forquilla per a què no s’estufi massa. Tallam la ceba i l’escampam damunt.

DSC04651

Tallam rondanxes de tomàtic i ho repartim també.

DSC04653

Damunt del tomàtic, posam talls de mozarella.

DSC04655

Intercalam rondanxes de figa.

DSC04656

Escampam orenga, espolsam amb sal i regam amb oli.

DSC04660

Ho posam al forn fins uns 20 minuts a 180º

DSC04675 amb nom

Una delicia!!

 

 

 

Anuncis

3 thoughts on “Coca salada amb figues

  1. Retroenllaç: Coca salada amb figues | Tomas Cano Folch -tomascheff

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s