Estrella de xocolati (Estrella de chocolate)

DSC04936 amb nomUn diumenge migdia, després de les festes nadalenques, i que els teus fills et diguin: mami, avui no has fet postre? Avam pensa…..tenc pasta en fulls i tenc crema de xocolati, ràpid, posa el forn en marxa…

Un domingo al mediodía, después de las fiestas navideñas, y que tus hijos te digan: mami, ¿hoy no has hecho postre? Vamos a ver, piensa… tengo hojaldre y tengo crema de chocolate, rápido, pon el horno en marcha…

Segur que molts de vosaltres sabeu fer aquest postre, però com que penjar el post és tan ràpid com cuinar-ho, aquí el teniu!!

Seguro que muchos de vosotros/as sabéis hacer este postre, pero como subir el post es tan rápido como cocinarlo, ¡¡aquí lo tenéis!!

Ingredients que necessitam: dues plaques de pasta fullada refrigerada, quatre o cinc cullerades de crema de xocolati (tipus Nocilla) i un ou.  (Sucre, opcional)

Ingredientes que necesitamos: dos bases de hojaldre refrigerado, cuatro o cinco cucharadas de crema de chocolate (tipo Nocilla) y un huevo. (Azúcar, opcional)

Com ho farem: encalentim el forn a 200º

Cómo lo hacemos: calentamos el horno a 200º

Estiram una placa de pasta i li escampam la crema per damunt, deixant un ditet per tota la circumferència.

Estiramos una base y le repartimos la crema por encima, dejando un dedito por toda la circunferencia.

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Després ho tapam amb l’altra placa.

Después lo tapamos con la otra base.

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 Apretam bé i hi posam un got o escudella cap per avall enmig de la superficie. Tallam en diferents trossos. Jo n’he fet dotze.

Apretamos bien y ponemos un vaso o taza hacia abajo en medio de la superficie. Cortamos en diferentes trozos. Yo he hecho doce.

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Llevam l’escudella i començam a enrevoltar tots els talls amb delicadesa, perquè no es rompin. Pintam amb l’ou debatut.

Quitamos la taza y empezamos a voltear todos los cortes con delicadeza, para que no se rompan. Pintamos con el huevo batido.

Opcionalment hi podem espolsar amb sucre (aquesta vegada no n’hi he posat)

Opcionalmente podemos espolvorear de azúcar (esta vez no le he puesto)

DSC04923 amb nom

Ho mantindrem al forn, devers 20 minuts, sempre dependirà del forn, de la pasta en fulls i del vostre gust.

Lo pondremos en el horno, más o menos 20 minutos, siempre dependerá del horno, del hojaldre y de vuestro gusto.

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Et voilà!! Anau vius de no cremar-vos, si no podeu esperar a què refredi!!

¡¡Et voilà!! ¡¡Tened cuidado de no quemaros, si no podéis esperar a que esté frío!!

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Bon profit!! ¡¡Buen provecho!!

 

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