Paté d’anacards i olives (Paté de anacardos y aceitunas)

DSC05055 amb nomUna recepta facilíssima, però que no per açò deixa de ser curiosa. Sabieu que el paté d’anacards és el millor substitut del formatge? Idò, si us agrada el formatge i no en podeu menjar, aquí teniu la sol·lució. Veureu què simple és la recepta.

Una receta facilísima, pero no por eso menos curiosa. ¿Sabíais que el paté de anacardo es el mejor sustituto del queso?. Si os gusta el queso y no podéis comer, aquí tenéis la solución. Veréis que simple es la receta.

DSC05058 amb nom

Ingredients que emprarem: 200 gr d’anacards, cinc o sis olives negres, una culleradeta de llevat de cervessa i un poc d’aigua.

Ingredientes que necessitaremos: 200 gr. de anacardos, cinco o seis aceitunas negras, una cucharada de levadura de cerveza y un poco de agua.

DSC05042

Deixarem els anacards en remull durant un parell d’hores

Dejaremos los anacardos en remojo durante un par de horas.

DSC05044

Escorrem els anacards, reservant un poc d’aigua per a poder afegir-la al paté. Posam tots els ingredients dins la thermomix (si no en teniu, ho podeu fer amb qualsevol altre robot que tingueu)

Escurrimos los anacardos, reservando un poco de agua para poder añadirla al paté. Ponemos todos los ingredientes en la thermomix (si no tenéis, podéis hacerlo con cualquier otro robot que tengáis)

DSC05045

Si ho fem amb thermomix, capolam amb velocitat progressiva 5-7, baixam les restes del got i tornam a repetir aquesta operació fins que quedi una pasta ben fina. Si veis que està massa espès, anau afegint l’aigua reservada fins que trobeu el punt que us agradi.

Si lo hacemos con thermomix, picamos con velocidad progresiva 5-7, bajamos los restos del vaso y volvemos a repetir la operación hasta que quede una pasta bien fina. Si véis que está demasiado espeso, añadís el agua reservada hasta que encontréis el punto que os guste.

DSC05048

Si ho fem amb un altre robot o aparell, anirem picant i afegint l’aigua necessaria fins aconseguir una textura ben fina.

Si lo hacemos con otro robot, iremos picando y añadiendo el agua necesaria para conseguir una textura bien fina.

DSC05049 amb nom

Aquest paté és ideal per menjar-se’l amb bastonets de pastanaga, carabassó, cogombre, o amb qualsevol varietat de pa.

Este paté es ideal para comérselo con bastoncitos de zanahoria, calabacín, pepino, o con cualquier variedad de pan.

  DSC05055 amb nom

 Deliciós, no és ver?  Delicioso, ¿verdad?

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s