Tarta de formatge amb melmelada de mores d’abatzer – Tarta de queso con mermelada de moras silvestres

tarta-formatge-finalDuc postre? Aquesta és la pregunta que faig sempre quan els amics i amigues em conviden a dinar o a sopar. Per jo és un esplai preparar postres, ja que amb la reducció dràstica de la meva dieta alimentària en sucres, làctis i altres aliments, fa que hagin desaparegut pràcticament del meu menú.

¿Llevo postre? Esta es la pregunta que hago siempre a los amigos y amigas siempe que me invitan a comer o a cenar. Para mí es un entretenimiento preparar postres, ya que la reducción drástica alimentaria de mi dieta en azúcares, lácteos y otros alimentos, hace que hayan desaparecido prácticamente de mi menú.

 Idò, ja que m’havien convidat a dinar i com només necessitava una excusa per poder tornar a fer una tarta de formatge, m’hi vaig posar amb ganes.

Ya que me habían invitado a comer y como únicamente necesitaba una excusa para poder volver a hacer una tarta de queso, me puse con ganas.

tarta-formatge-sencera

Ingredients que necessitarem: per fer la base, 200 gr de galetes “Digestive” i 90 gr de margarina; per fer el farciment, 400 gr de formatge per untar, 200 gr de nata, 150 gr de iogurt grec, dos 0us, 150 gr de floreti (sucre en pols) i una culleradeta d’extracte de vainilla.

Per adornar, podeu posar qualsevol melmelada que us agradi, però jo preferesc la melmelada de móra d’abatzer. Encara en tenia de feta meva de fa un parell d’anys endarrera i que es conservaba fantàsticament.

Ingredientes que necesitaremos: para la base, 200 g de galletas “Digestive” y 90 g de margarina; para el relleno, 400 g de queso de untar, 200 g de nata, 150 g de yogur griego, dos huevos, 150 g de azúcar en polvo y una cucharadita de extracto de vainilla.

Para adornar, podéis ponerle cualquier mermelada que os guste, pero yo prefiero la mermelada de mora silvestre. Todavía tenía hecha mía de hacía un par de años y que se conservaba fantásticamente.

Com ho farem: en primer lloc, capolarem les galetes i ho mesclarem  amb la margarina fusa. Ho escamparem dins el motllo, presionant per a fer la massa compacta i posant una mica als voltants del motllo per a que la tarta tengui més cos.

Cómo lo haremos: en primer lugar, trituraremos las galletas y las mezclaremos con la margarina fundida. Lo repartiremos en el molde, presionando para hacer la masa compacta y poniendo un poco alrededor del molde para que la tarta tenga más cuerpo.

dsc07546

Per altra banda, pujaremla nata i la reservam. Batrem els ous amb el sucre en pols fins que blanqueji.

Por otro lado, montaremos la nata y la reservaremos. Batimos los huevos con el azúcar en polvo hasta blanquear la mezcla.

Afegirem a n’aquesta mescla, el formatge, el iogurt i la vainilla. Remenam fins que estigui ben integrat.

Añadiremos a esta mezcla, el queso, el yogur y la vainilla. Removemos hasta que esté bien integrado.

I per acabar, mesclam amb la nata montada amb moviments suaus.

Para acabar, mezclamos con la nata montada con movimientos suaves.

dsc07561

Repartirem, amb delicadesa, aquesta farsa damunt la base de galetes que tenim preparada.

Repartiremos, con delicadeza, esta farsa sobre la base de galletas que tenemos preparada.

I ho posam al forn, que tindrem encalentit a 180º, durant 40 minuts més o manco. Com ja sabeu, tot dependirà del forn que tingueu i del motllo que empreu. Anau provant amb una broqueta de llenya fins que us surti eixuta, però que noteu que està cremós.

Y lo ponemos al horno, que tendremos precalentado a 180º, durante 40 minutos más o menos. Como ya sabéis, todo dependerá del horno que tengáis y del molde que utilicéis. Id probando con una brocheta de madera hasta que os salga seca, pero que notéis que está cremoso.

Quan hagi refredat, la reservau dins la gelera, treient-la una hora abans de menjar-vos-la, i repartiu per damunt la melmelada de móra. Veureu quin èxit tindreu.

Cuando haya enfriado, la reserváis en la nevera, la sacáis una hora antes de comérosla y repartís por encima la mermelada de mora. Veréis que éxito tendréis.

tarta-formatge-final

 Bon appetit!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s