Polos de pomada (gin amb llimonada/ginebra con limonada)

DSC08204 amb nomAquest estiu no deixeu de provar els polos de pomada. Són autèntics, naturals, molt refrescants i… fets a casa.

Este verano no dejéis de probar los polos de pomada. Son auténticos, naturales, muy refrescantes y … caseros.

Com ja sabeu, la pomada, o gin amb llimonada, és la beguda típica a les festes de Menorca, per açò us present una forma més divertida de convidar als vostres amics i amigues. Podeu veure també les cupcakes de pomada

Como sabéis, la pomada o ginebra con limonada, es la bebida típica en las fiestas de Menorca, por esto os presento una forma divertida de invitar a vuestros amigos y amigas. Podéis ver también las cupcakes de pomada

DSC08201 amb nom

Ingredients que necessitam: 450 ml d’aigua, 100 ml de suc de llimona, una llimona ratllada, 100 gr de sucre, 25-30 ml de gin (jo ho he fet amb Xoriguer), unes fulletes de menta (opcional)

Ingredientes que necesitamos: 450 ml de agua, 100 ml de zumo de limón, la ralladura de un limón, 100 gr de azúcar, 25-30 ml de ginebra (yo lo he hecho con Xoriguer), unas hojitas de menta (opcional)

Cóm ho farem: escalfarem el sucre amb 100 ml d’aigua sense deixar-ho bullir, fins a obtenir un almívar lleuger. Mentres l’almívar va refredant, mesclarem la ratlladura i el suc de llimona  amb la resta d’aigua freda. Si voleu, hi afegiu unes fulles de menta tallades. Ho deixam reposar.

Como lo haremos: calentaremos el azúcar con 100 ml de agua sin que hierva, hasta obtener un almíbar ligero. Mientras va enfriándose, mezclaremos la ralladura y el zumo de limón con el resto de agua. Si queréis, añadís unas horas de menta cortadas. Lo dejamos reposar.

Després ho colarem i ho mesclarem amb l’almívar fred

Després colaremos y mezclaremos con el almíbar frío

DSC08197

Ho repartim en els motllos de polo (amb aquestes quantitats en surten 10-12 polos, depenent de la mida dels motllos)

Lo repartimos en los moldes de polo (con estas cantidades salen 10-12 polos, dependiendo de la medida de los moldes)

DSC08199

Ho congelam un mínim de cinc hores, millor si ho deixau d’un dia per l’altre.     Important! Com més gin hi poseu menys consistència tindran els polos i costaran més de congelar. Els desmotllam i ja me contareu!

Congelamos un mínimo de cinco horas, mejor si lo dejáis hasta el día siguiente. ¡Importante! Cuanto más gin pongáis menos consistencia tendrán los polo y costarán más de congelar.  Desmoldamos y ya me contaréis!

DSC08207 amb nom

Salut i bones festes!!! / Salud y felices fiestas!!!

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s