Em dic Sònia Sintes Cucalón, sóc administrativa a l’Administració Pública, però una enamorada de la cuina, sobretot la cuina tradicional, tot i que també m’agrada descubrir altres sabors i textures.
En aquesta aventura de crear un blog, animada pels familiars i amics/amigues, compartiré amb tots vosaltres les receptes que més m’agraden, receptes tradicionals de Menorca, receptes internacionals i receptes adaptades.
Perquè li he posat el nom de Simfonia al meu rebost? En primer lloc, volia ajuntar d’alguna manera, les meves dues passions: la música i la cuina. Cercava una paraula que signifiqués un TOT, un mar de sensacions: gust, olfacte, vista, oïda i tacte. El xup-xup d’un brou, el cris-cris del pa acabat de fer, el sabor d’un pastís…. tot a la cuina és un món de sensacions. Una simfonia de sentiments que t’envolta i et transporta a un altre món.
I en segon lloc, no vull oblidar un dels racons més importants de les cases a l’hora de organitzar la compra i començar a pensar què cuinar: el rebost. Poques cases ténen rebost avui en dia, la meva encara el conserva a l’ull de l’escala. Un espai molt útil on pots guardar totes les provisions que no necessiten fred per a conservar-se.
Esper poder comptar amb vosaltres en aquest experiment. Moltes gràcies per visitar el meu blog.
Podeu contactar amb jo a l’adreça electrònica: simfonialmeurebost@gmail.com
Uauuuu !!!! per fi !!!! ara crec que ja no tindré problemes a s’hora de sebre que fer per dinar, vindré aqui i ja està !!!!
Molta sort amb aquest nou projecte Sonia, ah! es disseny des blog, m’encanta !!!! Besos
M'agradaM'agrada
Gràcies Susi, faré el qué pugui per fer un blog atractiu i útil per a tothom.
Besades!
M'agradaM'agrada
Bona nit Sonia,
m’ ha agradat molt es teu blog, esta molt ben presentat, te desitg molta sort amb aquesta aventura.
Una abraçada
M Carme Maria
M'agradaM'agrada
Moltes gràcies M Carme, esper poder seguir posant receptes que us agradin amb la vostra ajuda.
Sònia
M'agradaM'agrada
Benvinguda a la cuina virtual. Enhorabona i sort.
M'agradaM'agrada
Moltes gràcies. Esper poder anar perfeccionant el blog amb la vostra ajuda.
M'agradaM'agrada
Molt be Sónia …. de més sabem que ets una gran cuinera i anfitriona… esper es teus plats per el dinar de Reis. De moment faré un cuscús que fa molt temps que tenc per dins es rebost i no m’atreveixo…. ses teves fàcils explicacions ho faràn fàcil.
Bessades !!!
M'agradaM'agrada
Moltes gràcies Joana, esper poder anar posant receptes que us agradin a tot@s.
Una abraçada!!
M'agradaM'agrada
M’encanta. Avui qui tenía una estona, i he entrat amb calma i està genial, sabía que eras bona dins sa cuina, però hem deixas bocabadada.
Una abraçada 😀
M'agradaLiked by 1 person
Moltes gràcies Lina, encara em queda molt per aprendre!!
M'agradaM'agrada