El meu blog i jo

perfil

Em dic Sònia Sintes Cucalón, sóc administrativa a l’Administració Pública, però una enamorada de la cuina, sobretot la cuina tradicional, tot i que també m’agrada descubrir altres sabors i textures.

En aquesta aventura de crear un blog, animada pels familiars i amics/amigues,  compartiré amb tots vosaltres les receptes que més m’agraden, receptes tradicionals de Menorca, receptes internacionals i receptes adaptades.

Perquè li he posat el nom de Simfonia al meu rebost? En primer lloc, volia ajuntar d’alguna manera, les meves dues passions: la música i la cuina. Cercava una paraula que signifiqués un TOT, un mar de sensacions: gust, olfacte, vista, oïda i tacte. El xup-xup d’un brou, el cris-cris del pa acabat de fer, el sabor d’un pastís…. tot a la cuina és un món de sensacions. Una simfonia de sentiments que  t’envolta i et transporta a un altre món.

I en segon lloc, no vull oblidar un dels racons més importants de les cases a l’hora de organitzar la compra i començar a pensar què cuinar: el rebost.  Poques cases ténen rebost avui en dia, la meva encara el conserva a l’ull de l’escala. Un espai molt útil on pots guardar totes les provisions que no necessiten fred per a conservar-se.

Esper poder comptar amb vosaltres en aquest experiment. Moltes gràcies per visitar el meu blog.

Podeu contactar amb jo a l’adreça electrònica: simfonialmeurebost@gmail.com

 

10 thoughts on “El meu blog i jo

  1. Uauuuu !!!! per fi !!!! ara crec que ja no tindré problemes a s’hora de sebre que fer per dinar, vindré aqui i ja està !!!!
    Molta sort amb aquest nou projecte Sonia, ah! es disseny des blog, m’encanta !!!! Besos

    M'agrada

  2. Molt be Sónia …. de més sabem que ets una gran cuinera i anfitriona… esper es teus plats per el dinar de Reis. De moment faré un cuscús que fa molt temps que tenc per dins es rebost i no m’atreveixo…. ses teves fàcils explicacions ho faràn fàcil.
    Bessades !!!

    M'agrada

Deixa un comentari