Torró de xocolati cruixent – Turrón de chocolate crujiente

torró amb nom 3Adivinau quin torró té més èxit per Nadal? Us podreu resistir sense fer-ne o no menjar-ne un trosset? Aquest torró de xocolati cruixent, és fàcil, és ràpid i està boníssim. Compartesc la recepta i ja me contareu…

¿Adivináis qué turrón tiene más éxito por Navidad? ¿Podreis resistir sin hacerlo o sin comeros un trocito? Este turrón de chocolate crujiente, es fácil, es rápido y está buenísimo. Comparto la receta y ya me contaréis…

IMG_20171202_105811_440

Ingredients que necessitam: 250 g de xocolati fondant, 300 g de xocolati amb llet, 100 g  de seu i 120 g d’arròs inflat amb xocolati.

Ingredientes que necesitamos: 250 gr de chocolate fondant, 300 gr de chocolate con leche, 100 gr de manteca de cerdo y 120 gr de arroz inflado chocolateado.

Com ho farem: si tenim thermomix o algun tipus de robot, primer capolarem els xocolatis. Els reservarem.  A continuació posarem el seu i el fondrem un minut a 60º vel 1. Afegirem el xocolati reservat i fondrem 4 minuts a 70º vel 2.  Ben mesclam, per arreplegar totes les restes, controlant que s’hagi fus tot i estigui ben homogeni. (He oblidat fer la foto, em sap greu…)

Si no teniu robot, ho podeu fer simplement escalfant els xocolatis i el seu dins una olleta al bany maria, vigilant que no es cremi.

Como lo haremos: si tenemos thermomix u otro tipo de robot, primer trituraremos los chocolates. Los reservamos. A continuación pondremos la manteca de cerdo y la fundiremos un minuto a 60º vel. 1. Añadiremos los chocolates y fundiremos 4 minutos a 70º vel 2. Mezclamos bien, para recoger todos los restos, controlando que se haya fundido todo y que esté homogéneo. (Me he olvidado de hacer la foto, lo siento…) 

Si no tenéis robot, lo podéis hacer simplemente calentando los chocolates con la manteca en una olla al baño María, vigilando de que no se queme.

IMG_20171202_111322_667

Posam l’arròs inflat dins un bol i afegim el xocolati fus, remenam i ho abocarem dins els motlles per torró. En surten dues tabletes, amb aquestes quantitats. Si no teniu motlles, podeu fer-ho dins una fiambrera, un motlle d’alumini, o en podeu fer un, simplement amb un brik de llet o suc (el tallau per la mitat, per la banda llarga, el netejau, subjectau els cantells amb cel·lo i el folrau de film)

Ponemos el arroz hinchado en un bol y añadís el chocolate fundido, removemos y poneos en los moldes para turrón. Con estas cantidades os saldrán dos tabletas. Si no tenéis moldes, podéis ponerlo en una fiambrera, un molde de aluminio, o podéis hacerlo vosotros mismos, simplemente con un brik de leche o zumo (lo cortáis por la mitad, por la parte larga, lo limpiáis, sujetáis los bordes con celo y lo forráis de film)

Ho deixau refredar, es posarà fort tot sol. Podreu esperar?

Lo dejáis enfriar, se pondrá duro solo. ¿Podréis esperar?

torró amb nom 2Bon profit i Bon Nadal!! // Buen provecho y ¡¡Feliz Navidad!!

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s