Magdalenes de sobrassada – Magdalenas de sobrasada

Magdalenes de sobrassada 2 amb nomQuan pensam en magdalenes, quasi sempre les imaginam dolces. Idò, avui us duc una recepta de magdalenes fetes amb un producte tan nostre com és la sobrassada.

Cuando pensamos en magdalenas, casi siempre las imaginamos dulces. Así que hoy os traigo una receta de magdalenas hechas con un producto tan nuestro como es la sobrasada.

El seu sabor sorprèn,  la sobrassada i el toc dolç que li dóna la mel, acaben omplint la boca d’aromes intensos.

Su sabor sorprende, la sobrasada y el toque dulce de la miel, acaban llenando la boca de aromas intensos.

Magdalenes amb nom 3

Ingredients que necessitarem: 210 g de farina, 220 ml d’oli, 60 ml de llet, 100 g de sobrassada, 50 g de sucre morena, 50 g de mel, dos ous, 10 g de sal, un sobre de llevat en pols. Opcionalment hi podem posar algunes fulletes de romaní. Així ens surten una dotzena de magdalenes.

Ingredientes que necesitaremos: 210 gr de harina, 220 ml de aceite, 60 ml de leche entera, 100 gr de sobrasada, 50 gr de azúcar moreno, 50 gr de miel, dos huevos, 10 gr de sal, un sobre de levadura en polvo. Opcionalmente podemos poner unas hojitas de romero. Así nos salen una docena de magdalenas.

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Com ho farem: primer mesclarem els ous amb la sucre i la mel, quan ho tinguem ben homogeni, afegirem l’oli i la llet. Acabarem posant la farina, la sal i el llevat poc a poc, integrant bé tot els ingredients. Al final afegirem la sobrassada en trossets petits.

Como lo haremos: en primer lugar mezclaremos los huevos con el azúcar y la miel, cuando lo tengamos bien homogéneo, añadiremos el aceite y la leche. Acabaremos echando la harina, la sal y la levadura en polvo, poco a poco, integrando bien todos los ingredientes. Finalmente, añadimos la sobrasada en trozos pequeños.

Ho repartirem en els motlles de magdalena, més o manco fins a 3/4 del motlle. I ho enfornarem devers 15-20 minuts a 180º.

Repartiremos la masa en los moldes de magdalena, más o menos hasta unos 3/4 del molde. Y horneamos alrededor de 15-20 minutos a 180º.

Magdalenes de sobrassada

Com podeu veure, pujen bastant i fan la característica muntanyeta de les magdalenes.

Como podéis, ver suben bastante y forman la característica montañita de las magdalenas.

Magdalenes de sobrassada 3 amb nom

Les podeu menjar calentetes o fredes, són igual de bones. Jo no vaig poder esperar per veure el resultat i ja en vaig provar una acabada de fer….jejeje.

Os las podéis comer calientes o frías, están igualmente buenas. Yo no pude esperar para ver el resultado, así que las probé acabadas de salir del horno….jejeje.

Magdalenes de sobrassada amb nom

Esper que us agradin!! / ¡¡Espero que os gusten!!

 

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